Volop amateurkunst tijdens iktoon in juni

Uit
Slotvoorstelling door Jeugdtheaterschool Tij uit Amsterdam.
Slotvoorstelling door Jeugdtheaterschool Tij uit Amsterdam. (Foto: iktoon)

HAARLEMMERMEER - Amateurkunstenaars uit heel Nederland en dus ook uit Noord-Holland en Haarlemmermeer tonen vanaf 1 juni voor de vierde keer hun kunsten tijdens de landelijke campagne 'iktoon – kunst van iedereen'.

Noord-Holland vormt de hele maand juni een podium waar uiteenlopende kunstdisciplines te bewonderen zijn en nodigt ook uit om mee te doen. Zo barst onder andere het programma in Haarlemmermeer van de creatieve evenementen: van open lessen theatersport (12 juni) om de lachspieren te trainen tot battles tussen koren tijdens het festival Inkoor Haarlemmermeer (15 juni). Ook is er een optreden door de pop-jazz band Cat's Groove (25 juni), kan geluisterd worden naar gedichten van Syrische nieuwkomers (25 juni) en is mee te swingen op de heerlijke beats van De Beste Band (19 juni) - opgericht voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Meer van het dansen op K-pop tunes? Kom dan naar K-pop Party (22 -23 juni) en geniet tussen het dansen door van al het lekkers dat Koreaans streetfood biedt. Uitgedanst en uitgezongen? Plof neer in de Openlucht Bioscoop (14 juni) op het dak van Pier-K en bekijk een film.

Het volledige programma staat op:

www.iktoon.nl
www.facebook.com/iktoon