Raw Medicine en Lost & Found in The Shack

Uit
Het duo Lost & Found, bestaande uit Mike Vos en Marco Diamantatos.
Het duo Lost & Found, bestaande uit Mike Vos en Marco Diamantatos. (Foto: Aangeleverd)

OUDE MEER - Liefhebbers van livemuziek kunnen vrijdag 2 en zondag 4 augustus hun muzikale hart weer ophalen in The Shack aan de Schipholdijk. Vrijdag 2 augustus staan er oudgedienden van Herman Brood, The Wild Romance en Vitesse op het podium. Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont vormen samen de band Raw Medicine. Zondag klinkt de akoestische muziek van Lost & Found.

De geoliede machine van Raw Medicine speelt dampende rock, die ouderwets bij de keel grijpt. In deze band is te horen hoe goed Dirk op de gitaar is en Arthur en Rudy houden het zaakje goed bij elkaar in een stampende ritmesectie. Het gas erop, glashelder en retestrak. Uiteraard komen de gouwe ouwe juweeltjes voorbij. Vorig jaar mocht The Shack al genieten van dit steengoeie trio, vrijdag komen ze dit nog eens 'dunnetjes' overdoen. Een band die staat als een huis: Raw Medicine speelt pure rock 'n roll energy.

Lost & Found

De zomerse zondagmiddagen in The Shack blijven 'n publiekstrekker voor jong en oud dus bij mooi weer staat ook het duo Lost & Found op het terras. Mike Vos en Marco Diamantatos verrassen het publiek met een akoestisch optreden en nemen het mee op een muzikale reis langs hun persoonlijke inspiratiebronnen uit vele decennia. Nummers van onder andere David Bowie, Neil Young, Beatles, Pearl Jam, The Kings, Tom Petty, Bob Dylan en The Doors zorgen voor de nodige nostalgische herkenning en kippenvelmomenten.

The Shack is vrijdag open vanaf 20.00 uur, Raw Medicine speelt vanaf 21.00 uur. Toegang is 10 euro. Zondag is The Shack open om 15.00 uur, Lost & Found speelt vanaf 16.00 uur en de toegang is vrij.

www.the-shack.info