Een impressie van het Eurokwartier.
Een impressie van het Eurokwartier. ((Foto: Aangeleverd))

Alle bedrijfsunits in Eurokwartier verkocht

NIEUW-VENNEP - Alle nieuwbouw bedrijfsunits van het project Het Eurokwartier zijn verkocht. De 22 hoogwaardige bedrijfsunits die op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid liggen, zijn verkocht aan zowel eigenaar-gebruikers als beleggers.

Oplevering vierde kwartaal

De bedrijfsunits zijn ontworpen door ENZO architecten uit Burgerveen en worden ontwikkeld door BV de Formaeren uit Aalsmeer. De bouw is in volle gang en wordt uitgevoerd door TwoBuild Zuidoostbeemster. De oplevering van de units staat gepland voor het vierde kwartaal van 2019.

Geen gas

Het Eurokwartier, een project van Van Lulling BOG en Schipholland, is één van de eerste verzamelcomplexen in de gemeente Haarlemmermeer die zonder gasaansluiting wordt opgeleverd; kopers voorzien derhalve op een andere manier in hun warmtebehoefte.

Nieuw-Vennep Zuid

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid biedt een dynamische werkomgeving in hartje Randstad. De unieke architectuur en hoogwaardige faciliteiten maken het een plek waar innovatief ondernemerschap kan bloeien en waar gasten met trots kunnen worden ontvangen. Dankzij de centrale ligging midden in de Haarlemmermeerpolder, is het businesspark zeer goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Meer berichten