Pier K open dagen en proeflesweek

Uit
Probeert tijdens de open dagen óf de proeflesweek een instrument uit.
Probeert tijdens de open dagen óf de proeflesweek een instrument uit. (Foto: Fokke van Saane)

NIEUW-VENNEP / HOOFDDORP - Zie, hoor en beleef alles wat Pier K het komende nieuwe seizoen te bieden heeft. Zaterdag 31 augustus in Pier K Nieuw-Vennep (Harmonieplein 2) en zondag 1 september in Pier K Hoofddorp (Raadhuisplein 9), van 13.00 tot 16.00 uur, zijn de deuren geopend. De toegang is vrij.

Nieuwe cursusseizoen van start

Tijdens de open dagen kan iedereen zich volop vermaken bij Pier K. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Zo kan iedereen bijvoorbeeld in de prachtige ateliers, onder leiding van Pier K-docenten, aan de slag met tekenen & schilderen of beeldhouwen. Er zijn heel veel verschillende instrumenten uit te proberen en een stemtest te doen. Er worden diverse workshops gegeven die een indruk geven van de cursussen die Pier K komend seizoen aanbiedt.

Medewerkers vertellen graag over de Kinderkunstdagen, Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer, de Muziekmakers, Kleine Pier en de KinderKunstAcademie. Ook zijn er heel veel cursussen voor volwassenen. Geniet van liveoptredens door muziek-, theater- en musicalleerlingen. Kortom, genoeg te doen voor iedereen.

Spinnen voor goed doel

Een gezonde inspanning leveren en tegelijkertijd bijdragen aan een fantastische week voor kinderen die niet op vakantie gaan (kunnen). Hoofddorp aan Zee geeft kinderen die niet op vakantie gaan in de zomervakantie toch een vakantiegevoel. Een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst.

Lions Haarlemmermeer organiseert voor de tweede keer een Meerspinning event voor Hoofddorp aan Zee. Zondag 1 september is het van 12.00 tot 16.00 uur mogelijk om te spinnen op het Raadhuisplein. Voor een uur fietsen betalen deelnemers 10 euro. Meer informatie op:

www.meerbewegen.org

Proeflesweek

Benieuwd of een cursus iets is? Van maandag 2 tot en met 7 september is het Proeflesweek bij Pier K. Tijdens de proeflesweek kunnen geïnteresseerden met alle cursussen van Pier K meedoen. Dit is geheel vrijblijvend. Een proefles volgen bij de Muziekmakers? Opgeven kan met de cursuscode op de dag, tijd en locatie waarop je de cursus wilt volgen. Vergeet niet het instrument naar keuze toe te voegen bij de opmerkingen. Een individuele proefles volgen op een instrument kan ook. De docent neemt contact op om een datum en tijd te plannen. Opgeven voor een proefles (zowel een groeps- als een individuele les) kan via www.pier-k.nl.

Meer informatie is te krijgen via info@pier-k.nl of 023-5669565 en

www.pier-k.nl