Een scène uit de musical van afgelopen seizoen 'Urinetown'.
Een scène uit de musical van afgelopen seizoen 'Urinetown'. ((Foto: Aangeleverd))

Audities West Side Story

HOOFDDORP - De musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K houdt vrijdag 6 september de laatste audities voor 'West Side Story'. De Broadwayklassieker wordt de opvolger van 'Urinetown', dat vorige week op de longlist werd gezet voor maar liefst acht Amateur Musical Awards.

De audities voor 'West Side Story' zijn vrijdag om 18.30 uur bij Pier K op het Raadhuisplein. Onder leiding van regisseur Dennis ten Vergert ('Soldaat van Oranje'), muzikaal leider Lidwien Meeùs ('Soldaat van Oranje') en choreograaf Neil Dolan ('Wicked') doen de deelnemers een zang, dans en spelauditie. De audities worden klassikaal afgenomen en iedereen krijgt de ruimte om zijn of haar talent te laten zien.

De musicalproductiegroep werkt het hele seizoen aan de voorstelling en presenteert donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2020 de eindvoorstelling in de grote zaal van schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Opgeven voor de auditie of meer informatie? Bezoek www.pier-k.nl of neem contact op via jeugdtheaterschool@pier-k.nl. Verhinderd op 6 september, maar toch graag auditie doen, meld je dan aan en vermeldt dit bij de inschrijving.

Meer berichten