Internationaal top D jeugd voetbaltoernooi in Badhoevedorp

Sport
Afbeelding
(Foto: rodi.nl)

BADHOEVEDORP - Op de velden van SC Badhoevedorp en RKSV Pancratius wordt zaterdag 7 en zondag 8 september voor de tweede keer gestreden om de RAMADA Cup.

De organisatie is verheugd met RAMADA Amsterdam Airport Hotel als hoofdsponsor. Het hotel heeft zich voor 3 jaar verbonden als hoofdsponsor van dit prestigieuze toernooi. Hoteldirecteur John van Nieuwland: "We zijn er trots op om samen met SC Badhoevedorp en RKSV Pancratius dit evenement mogelijk te maken. Sinds december 2017 is het hotel aan de rand van het dorp gevestigd bij het toekomstige Sportpark De Veldpost. De samenwerking met lokale verenigingen en bedrijven staat centraal binnen de strategie van het hotel, de RAMADA Cup sluit hierop perfect aan."

Naast de winnaar van de eerste editie, Ajax, strijden Anderlecht, AZ, Bayer Leverkusen, Feyenoord, Genk, RB Leipzig en Sparta om de enorme wisselbeker. De organisatie is blij met het deelnemersveld en kijkt uit naar een mooie tweede editie.

Zaterdag zijn de voorronde-wedstrijden. De acht teams, verdeeld over twee poules, bepalen in een halve competitie hoe de kruisfinales er op zondag gaat uitzien. Zaterdag beginnen de wedstrijden om 11.00 uur en zondag om 10.00 uur. De finale staat gepland op zondag om 16.00 uur.

De toegang is gratis dus komt allen kijken naar de sterren van de toekomst.

www.ramadacup.nl