Harde les voor KIOS

NIEUW-VENNEP - De korfballers van KIOS verloren zaterdag 21 september kansloos met 21-10 van het sterke en zeer ervaren Achilles.

Het team van coach Marc Krook kreeg een belangrijke les van de fysiek sterke tegenstander. De ploeg van formaat wordt door insiders dan ook gezien als de grote titelkandidaat. Vooral in de eerste helft werd KIOS volledig onder de voet gelopen. Aanvallend kregen de KIOS-spelers helemaal niets voor elkaar. Het werd voor de keeper van Achilles een hele rustige middag. Met rust stond het 7-2 en daarmee mocht KIOS beide handen dicht knijpen.

Positief

In de tweede helft veranderde er niets aan dat wedstrijdbeeld. KIOS had niets in te brengen, maar bleef wel sportief en gedreven. De arbitrage werkte ook niet mee. Verschillende keren werden beslissingen genomen in het nadeel van KIOS. De aanhang van KIOS was dan ook blij toen het eindsignaal klonk.

Krook wou na afloop het duel snel vergeten. Volgens verschillende fans was het wel een leerzame wedstrijd geweest. Na een lange periode van veel overwinningen is het goed om nu weer even met beide benen op de grond te worden gezet.