Rommelmarkt in Kruiskerk ook om te ontmoeten

Uit

HOOFDDORP - De Kruiskerk verzorgt aan de Nieuweweg tegenover het Rode Kruisgebouw vrijdag 4 oktober (18.00 tot 20.30 uur) en zaterdag 5 oktober (10.00 tot 15.00 uur) een rommelmarkt.

Eén van de organisatoren Anja de Leeuw: "We hopen op een gezellige en geslaagde dag met veel leuke ontmoetingen. Om te zorgen dat ook de inwendige mens niets te kort komt, hebben we koffie en thee met koek en op zaterdag ook soep en broodjes."

Om tijdens de rommelmarkt een mooi aanbod te hebben wordt gezocht naar goede bruikbare spullen die mensen niet meer nodig hebben. Iedereen die bruikbare spullen over heeft, kan dat dagelijks inleveren van maandag 30 september tot en met donderdag 3 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur bij de Kruiskerk aan de Nieuweweg 2. Bijna alles is bruikbaar, ook kleding: schoon en heel, maar geen grote meubels en geen oude televisies. Bovendien kunnen alleen werkende spullen worden aangenomen.

Doelen

De Kruiskerk heeft diverse sociale doelstellingen waarvoor zij geld inzamelt. De Kruiskerk is een kleine, actieve gemeente. De rommelmarkt is ook een plek om elkaar te ontmoeten.

http://hoofddorp.gkv.nl