Kaarten.
Kaarten. (Foto: Pixabay)

Klaverjaskampioenschap opnieuw bij SV Overbos

HOOFDDORP - De organisatiecommissie van SV Overbos is er in geslaagd voor de derde keer op rij het 'Klaverjaskampioenschap van Haarlemmermeer' binnen te halen. Daarom worden de kaarten voor het kampioenschap op vrijdag 24 januari wederom geschud in de Overbos-kantine.

Iedereen kan inschrijven om mee te doen. Dit zijn spelers 'van buitenaf', maar zeker ook velen die meedoen aan de eigen Overbos-competitie. Of wie dat nog niet doen, maar nu ook eens voor de eer willen gaan. Kortom, iedereen is welkom. Kaarten a 3 euro zijn beschikbaar in de voorverkoop en kunnen gekocht worden via de familie Klaver, in het bijzonder bij Arjan Klaver. En het leuke is dat juist hij de kampioenstitel veroverde afgelopen januari en dus de huidige kampioen is.

Peter Klaver van Overbos vertelt: ''Natuurlijk loopt de eigen competitie ook gewoon door. De volgende jasavond is vrijdag 18 oktober vanaf 20.00 uur. Ook wie niet eerder heeft meegedaan, is welkom. Op de eigen kaartavonden worden ook ook de deelnametickets voor het kampioenschap van Haarlemmermeer verkocht.''

Meer berichten