Het aantal zzp-ers groeit nog steeds.
Het aantal zzp-ers groeit nog steeds. ((Foto: Pixabay))

ZAAI Haarlemmermeer zoekt starters voor nieuw coachtraject

HAARLEMMERMEER - ZAAI Haarlemmermeer heeft, sinds de oprichting in 2015, al 59 startende ondernemers geholpen om succesvol te ondernemen door middel van coaching, masterclasses en intervisie. Het nieuwe coachtraject van Zaai start in januari 2020. Inschrijven kan nu.

In 2015 nam de gemeente Haarlemmermeer het initiatief om ZAAI Haarlemmermeer op te zetten. De gemeente zag het aantal Zelfstandige Professionals (ZP'ers) en startende ondernemers namelijk al jaren sterk stijgen. Echter, niet iedere startende ondernemer beschikt over de commerciële vaardigheden om zijn of haar bedrijf naamsbekendheid te geven en succesvol te maken. Daarom worden startende ondernemers met ZAAI geholpen om succesvol te groeien.

Het ZAAI-traject kent twee pijlers: groeien en verbinden. Tijdens het programma werken deelnemers aan hun zakelijke en persoonlijke groei middels coaching en masterclasses. Daarnaast worden zij, tijdens verschillende netwerkbijeenkomsten, verbonden aan lokale ondernemers.

Deelnemers van de afgelopen jaren hebben het ZAAI-coachtraject als zeer positief en leerzaam ervaren. Volgens hen heeft ZAAI onder andere in een groter netwerk, meer zichtbaarheid, grotere naamsbekendheid en meer klanten geresulteerd.

Zaai

Zaai is voor startende ondernemers of ZP'ers die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en nog niet eerder een bedrijf hebben gehad. Om deel te mogen nemen, moeten zij 0 tot 3 jaar bezig zijn en moet de onderneming operationeel zijn en ingeschreven bij de KvK. Van deelnemers wordt verwacht dat zij bereid zijn om actief aan alle programmaonderdelen deel te nemen en de huiswerkopdrachten te maken.

Het aanmeldingsformulier en informatie is te vinden op de ZAAI-website:

https://zaaihaarlemmermeer.nl/aanmelden

Meer berichten