Overbos heeft slechte middag

Logo SV Overbos.
Logo SV Overbos. (Foto: PR)

HOOFDDORP - SV Overbos verloor zaterdag 19 oktober met 4-2 van Terrasvogels. Een rode kaart bleek een te grote stoorzender om succesvol te zijn.

De mannen van Overbos hadden vooraf hoge verwachtingen, want Terrasvogels was een tegenstander die te kloppen was. De opening van het duel was goed en Terrasvogels kon weinig anders dan stug verdedigen. Na een goede aanval via de linkerkant kwam de bal voor het doel. Daar raakte een verdediger in paniek en knalde de bal achter zijn eigen doelman. De tegenstander uit Santpoort had in deze fase van de wedstrijd geluk dat het niet op een grotere achterstand kwam te staan. Via een counter werd het onverwacht en onverdiend weer gelijk. Op slag van rust kon Khalid Aissati met een fraaie kopbal Overbos weer op voorsprong brengen, 1-2.

Rood

De tweede helft was amper begonnen of het stond alweer gelijk. Een speler van Overbos kreeg daarna een rode kaart. Dat deed de ploeg geen goed. Het in de eerste helft zo zwakke Terrasvogels werd daarna de sterkste en kon uitlopen naar 4-2.

Een middag om snel te vergeten voor Overbos. Komende zaterdag wacht thuis Atletico Club Amsterdam.