KIOS met goed gevoel de zaal in

Het logo van KIOS.

NIEUW-VENNEP - In de laatste veldwedstrijd, voordat de korfballers weer de warme zaal ingaan, deed KIOS, geïnspireerd door de terugkeer van de geweldig spelende Rick Blom, zeer goede zaken in de strijd tegen degradatie.

Tegenstander Die Haghe werd binnen 10 minuten op een 6-1 achterstand gezet, kwam vervolgens nog op 6-4, maar zag de Vennepers zich naar een 10-7 ruststand schieten. Vooral Daan Landman en Rico Landman waren de schutters in de eerste helft.

Door onder andere drie treffers van Rick Blom binnen 7 minuten in de tweede helft liep de ploeg van Mark Krook uit naar 14-8 en toen was het wel duidelijk dat Die Haghe het onderspit ging delven. Het verschil liep op tot tien doelpunten en uiteindelijk werd het een 24-14 zege, in een wedstrijd unaniem door de talrijke supporters uitgeroepen tot de beste wedstrijd in de eerste helft van het veldseizoen.

Schutters

Rico en Daan Landman scoorden beiden zeven keer, Rick Blom vijf keer, Anouk Harting en Ilse Landman vonden twee keer de korf en Lisa Landman scoorde één keer.