Slechte dag voor door pech geteisterd SV Overbos

Sport
Een incompleet Overbos moet zijn meerdere erkennen in het meer ervaren Atletico Club Amsterdam.
Een incompleet Overbos moet zijn meerdere erkennen in het meer ervaren Atletico Club Amsterdam. (Foto: Rowin van Diest)

HOOFDDORP - De mannen van SV Overbos verloren zaterdag 26 oktober met 2-5 van het sterke AC Amsterdam. Bij de thuisploeg waren te veel vaste basiskrachten geblesseerd.

Overbos wordt momenteel getroffen door pech. Er is een groot aantal langdurig geblesseerden en voor de wedstrijd tegen AC Amsterdam waren ook nog een paar spelers niet helemaal fit. Tijdens de laatste trainingen waren er dan ook niet meer dan tien spelers aanwezig.

Talenten

Er moesten voor de wedstrijd tegen AC Amsterdam dan ook talentvolle krachten uit de A-junioren worden opgeroepen. Ondanks alles probeerde de thuisploeg tot een goed resultaat te komen. De realiteit was echter dat de tegenstander te ervaren was. De Mokummers kwamen al snel op voorsprong, daarna werd nog verschillende keren gescoord. In het tweede bedrijf waren voor Overbos, Claudio Kiala en Khalid el Aissati wel trefzeker.

Overbos had een leerzame middag meegemaakt en van deze tegenstander uit de subtop verliezen is geen schande. Zaterdag 2 november komt THB naar Hoofddorp.