Weer winst voor dames SV Overbos

Logo SV Overbos.
Logo SV Overbos. Foto: PR

HOOFDDORP – De vrouwen van SV Overbos versloegen WSV '30 met 0-4. Lieselotte Wels kwam drie keer achter elkaar tot scoren.

Overbos moest zaterdag 26 oktober naar het pittoreske Wormer. Maar de vrouwen hadden daar weinig oog voor en speelden direct vol pressie. Al na 5 minuten kon na een goed opgezette aanval Marisa Kraakman scoren. WSV kon weinig anders doen dan stug verdedigen en veel ballen naar voren knallen. Vervolgens verzuimde Overbos grote kansen te benutten. Na een kwartier kon Wels met een fraaie kopbal de 0-2 maken. Het spel zakte niet veel later wat in. De thuisploeg kreeg weer zelfvertrouwen en creëerde twee grote kansen. Keepster Veerle Kilsdonk wist beide keren goed in te grijpen.

Wels-show

In de tweede helft bleef WSV regelmatig gevaarlijk. Maar een kwartier voor tijd kon Wels met een hard schot het duel beslissen. Haar derde treffer maakte zij in de slotfase.

Beide teams verdienen een compliment voor het uitermate sportieve spel. Komend weekend speelt Overbos thuis tegen VV Limmen, een goede bekende. Overbos staat op de ranglijst tweede.