DIOS blijft hekkensluiter

Logo DIOS
Logo DIOS (Foto: PR)

NIEUW-VENNEP - Het blijft slecht gaan met DIOS in de tweede klasse. Zondag 10 november werd met 1-0 van KDO verloren. Het geplaagde team had zeker recht op een punt.

In de eerste helft gebeurde er niet veel in het zonnige De Kwakel. Beide ploegen deden nauwelijks iets voor elkaar onder en zowel KDO als DIOS waren onnauwkeurig in het vijandelijke zestienmetergebied. In het laatste kwartier voor rust waren er verschillende kansen voor de thuisploeg.

In de tweede helft was er sprake van hetzelfde spelbeeld. Wel werd de thuisploeg beduidend sterker na het inbrengen van een sterke speler. DIOS probeerde het wel, maar kon vooral aanvallend geen echte vuist maken. Een kwartier voor tijd had DIOS geluk toen een onhoudbaar schot op de paal terechtkwam. Twee minuten later werd het wel 1-0. DIOS probeerde het nog wel en kreeg twee kansen. Het ontbrak echter aan geluk en een nieuwe nederlaag moest geaccepteerd worden.

Het was voor KDO de tweede overwinning van het seizoen. DIOS blijft in de tweede klasse laatste met slechts 1 punt. Zondag 17 november wacht de derby met Pancratius. Een beladen duel dat veel toeschouwers zal trekken.