Een middagje samenzijn met een hapje en een drankje.
Een middagje samenzijn met een hapje en een drankje. ((Foto: Pixabay | silviarita))

Kerstmiddag voor eenzamen

HOOFDDORP - De besturen van de Stichting De Jeugd van Gisteren en de Seniorenvereniging Haarlemmermeer-Noord hebben besloten om gezamenlijk een (kerst)middag te organiseren voor eenzame mensen en met name voor ouderen binnen de gemeente Haarlemmermeer.

Een tegen Eenzaamheid

Zaterdag 21 december opent De Jeugd van Gisteren aan de Beemsterstraat 4 in Hoofddorp van 13.15 tot 16.30 uur haar deuren voor iedereen die er heel graag even uit wil en een praatje wil maken met deze of gene. Kortom, even de dagelijkse sleur en de eenzaamheid doorbreken.

Muziek

De kerstmiddag is niet alleen voor leden van de seniorenvereniging Haarlemmermeer-Noord, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om deze gezellige middag bij te wonen. De toegangsprijs is 2,50 euro en kan bij de ontvangst betaald worden. Voor dit bedrag krijgen de bezoekers koffie of thee met een versnapering, een drankje en een hapje. Verder wordt gezorgd voor een muzikale omlijsting. Wat dat gaat worden, blijft nog even een verrassing.

Aanmelden

Wie de kerstinloopmiddag wil bijwonen, wordt gevraagd zich vóór 14 december aan te melden via mcveling@ziggo.nl of 06-45781769.

Vaste inloopochtend?

Bij voldoende belangstelling overwegen de besturen van het organiserende JvG en de SvHN om eenmaal per week in het gebouw in de Beemsterstraat een inloopochtend te organiseren.

Meer berichten