UNO incasseert nederlaag in Haarlem

Het logo van VV Uno.

HOOFDDORP - UNO verloor zaterdag 16 november met 3-2 van DSK. De overwinning was verdiend, al maakte UNO een sterke indruk.

De thuisploeg begon sterk en kreeg al na 2 minuten een grote kans. Aan de andere kant werd Lorenzo Philippi gevaarlijk, echter zijn schot kwam op de kruising terecht. DSK bleef lange tijd de beste en creëerde veel kansen. Na een goed genomen corner werd het in de 23ste minuut 1-0. UNO ging daarna minder defensief spelen. Door de snelle en technisch vaardige Micha de Wolff werd het gelijk. Diezelfde speler kon, al was dit wat onverdiend, nog voor de pauze zijn team op 1-2 brengen.

Verslagen

DSK werkte in het tweede bedrijf hard om weer in de wedstrijd te komen. Doelman Kaj de Ruiter was in goede vorm en wist veel harde schoten te stoppen. Een kwartier voor tijd werd het toch gelijk. Een speler van UNO lag geblesseerd op de grond, maar de arbiter liet door voetballen. Deze keer werd De Ruiter wel verslagen wat de stand op 2-2 bracht. Na een goed opgezette aanval kon Rick Balaydin in de slotfase de Haarlemmers nog op 3-2 brengen. UNO had aanvallend niet meer de kracht om terug te komen. De Wolff had pech dat zijn harde afstandsschot net overging.