De flyer van 'Verder na Verlies'. Onderaan het artikel vind je de volledige flyer.
De flyer van 'Verder na Verlies'. Onderaan het artikel vind je de volledige flyer. ((Foto: Aangeleverd))

Inloopochtend 'Verder na Verlies'

HOOFDDORP - Stichting Nabestaandenzorg verzorgt vanaf maandag 2 december in de Nieuwe Sil maandelijks de inloopochtend 'Verder na Verlies'.

De inloopochtend is een ontmoetingsplek waar nabestaanden in een ontspannen sfeer tijdens een kopje koffie of thee gedachten en ervaringen kunnen uitwisselen. Daarnaast kan tijdens de ochtend worden deelgenomen aan het groepsgesprek.

Naar behoefte

Linda Frank van Stichting Nabestaandenzorg verwoordt: "We worden regelmatig gebeld door mensen die op zoek zijn naar contact met anderen die een dierbare hebben verloren. In Haarlemmermeer was geen structurele plek waar nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen en vragen kunnen delen. In overleg met Meerwaarde, stichting Maatvast en de gemeente Haarlemmermeer zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden."

Met de inloopochtend krijgen nabestaanden de gelegenheid met elkaar in contact te komen en met elkaar in gesprek te gaan over wat hen is overkomen en wat nodig is om het veranderde leven aan te gaan. 'Verder na Verlies' is elke eerste maandag van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur in de Nieuwe Silo in Graan voor Visch. Aanmelden is niet nodig en inlopen is vrij van kosten.

Gesprekken

Tijdens de ochtend zijn gesprekspartners (professionals en ervaringsdeskundigen) aanwezig met wie individuele gesprekken kunnen worden gevoerd. Iedereen die behoefte heeft aan contact na een overlijden, hoe lang of kort geleden dat ook heeft plaatsgevonden, is welkom.

Voor vragen: Linda Frank van Stichting Nabestaandenzorg, 06-51117282 of 023-8448201.

Meer berichten