DIOS pakt in reservetijd belangrijk punt

Logo DIOS
Logo DIOS (Foto: PR)

NIEUW-VENNEP - DIOS kon zondag 24 november tegen Roda '23 vlak voor tijd een broodnodig punt pakken. Jeffrey Hoefkens wist de 2-2 te scoren in de 94ste minuut.

DIOS wist vooraf dat het een moeilijk duel zou worden. Er lag grote druk op de ploeg, want er moesten eindelijk weer eens punten gepakt gaan worden. Roda begon sterk en kreeg dan ook de kansen. Na 27 minuten stond het 0-1.

Ook in het tweede bedrijf bleef DIOS de onderliggende partij. Toch werd het door een strafschop van Rezgar Kasin in de 83ste minuut gelijk. Roda kon 5 minuten later opnieuw scoren en vriend en vijand gingen er vanuit dat dit de winnende treffer zou zijn. Scheidsrechter Breedijk besloot echter om er 5 minuten extra speeltijd bij te trekken. In de 94ste minuut kreeg de thuisploeg een vrije trap. De muur stond niet goed en Hoefkens kon dit afstraffen. Het gejuich was lang te horen langs de kant en in de kantine. Een seconde na de aftrap besloot de arbiter af te blazen.

DIOS had zijn tweede punt in de tweede klasse binnen. Volgende week neemt de club het op tegen HBC.