Vermeer heeft groot aandeel in winst SV Hoofddorp

Logo SV Hoofddorp.
Logo SV Hoofddorp. (Foto: PR)

HOOFDDORP - Het zondagteam van SV Hoofddorp won 24 november met 1-3 van De Meern.

Het werd al snel duidelijk dat het team van trainer Jethro Abram de beste was. Vooral Revelino Vermeer was in grote vorm. Hij tikte de defensie van de thuisploeg compleet suf. Al in de achtste minuut kon Vermeer de score openen na een schitterende actie. Niet veel later kon hij de voorsprong vergroten. En nog voor de pauze werd het 0-3. Wel kon de spits van De Meern vlak voor de pauze scoren.

De tweede helft was net begonnen toen Hoofddorp op de lat knalde. Arbiter Broekhuizen kreeg het in het tweede bedrijf steeds vaker moeilijk met spelers van De Meern die over de schreef gingen. Martijn A- Njoek werd hiervan verschillende keren het slachtoffer. De arbiter besloot zelfs om het duel even te staken. Daarna werd de wedstrijd op een 'normale'' wijze uitgespeeld.

Zondag 1 december is de thuiswedstrijd tegen LSVV. Daarna volgen er voor de winterstop nog uitduels tegen De Zouaven en SDZ.