(Foto: Aangeleverd)

Een Energiebespaarpakket als Sint - of kerstcadeau

HAARLEMMERMEER - Voor wie in de feestmaand hoofdbrekens heeft over wat te schenken, heeft de Energiebank Haarlemmermeer dé oplossing: geef een energiebespaarpakket. Een uniek cadeau dat de ontvanger niet zelf krijgt, maar wel een goed gevoel bezorgt.

De coaches van de Energiebank Haarlemmermeer geven het pakket aan mensen met een minimum inkomen. Ze komen bij de mensen thuis en zoeken samen met hen naar de beste energiebesparende maatregelen. Door het geschonken energiebespaarpakket kunnen zij die maatregelen direct samen uitvoeren. Denk aan led-lampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een brievenbusborstel.

De Energiebank kan door het gedoneerde pakket precies geven waaraan behoefte is, zodat de energienota lager wordt. Elke maand weer. Met dit cadeau wordt energiearmoede bestreden en het levert een bijdrage aan een beter milieu.

Certificaat

In plaats van een echt cadeau is het een feestelijk certificaat waarop staat dat de ontvangers een energiebespaarpakket weggeven aan een gezin dat het nodig heeft.

Er zijn mogelijkheden om aan deze actie mee te doen als bedrijf én als inwoner. Het certificaat kan worden gepersonaliseerd en wordt digitaal toegestuurd, om het eventueel als tastbaar cadeau te geven. Er zijn certificaten ter waarde van 10, 20 en 50 euro.

Neem contact op met de Energiebank Haarlemmermeer voor meer informatie: welkom@energiebankhaarlemmermeer.nl of 023-2040187.

Meer berichten