Nederlaag voor DIOS-vrouwen

Logo DIOS
Logo DIOS (Foto: PR)

NIEUW-VENNEP - De vrouwen van DIOS verloren op een doordeweekse avond met 0-2 van SC Buitenveldert. De tegenstander ging beter met de kansen om.

Om precies 20.00 uur was de aftrap op een matig verlicht veld. De dames van DIOS gingen er vol in. Dit moest ook wel, het tempo was hoog en in de avondkou moesten de speelsters warm blijven. Helaas konden de dames niet voorkomen dat na 5 minuten een tegendoelpunt viel. Zoals gezegd, het tempo lag hoog bij de tegenpartij, de DIOS-dames moesten hard werken.

Na de rust zag vriend en vijand dat de dames van Buitenveldert het moeilijker kregen. DIOS kwam meer in het spel en kreeg de kans om meer over te spelen. Hierdoor kwamen er kansen en een paar mooie schoten op doel. Helaas werden deze niet omgezet in doelpunten, wat Buitenveldert wel voor elkaar kreeg, 0-2.

De DIOS dames hebben er hard voor gestreden, maar moesten hun verlies nemen.