Ontsteken lichtjes in binnentuin.
Ontsteken lichtjes in binnentuin. ((Foto: Jan Aukes))

Cirkel van Licht in hospice Bardo

HOOFDDORP - Zondag 15 december verzorgde Bardo voor de twaalfde keer de 'Cirkel van Licht'. Dit samenzijn organiseert Bardo jaarlijks voor mensen die recent een dierbare hebben verloren in het hospice van Bardo.

Samen herdenken van overleden dierbaren

Bardo-teamlid Nicole Arens, die al voor de twaalfde keer betrokken was bij de organisatie van de 'Cirkel van Licht', laat weten: "Door met elkaar stil te staan bij het verlies van hun dierbaren ervaren veel nabestaanden het samenzijn als troostend en verzachtend. Het was ook dit jaar weer een mooi en ontroerend moment, zeker toen de tientallen lichtjes in de binnentuin van het hospice werden ontstoken en met alle aanwezigen gedurende 1 minuut in stilte overleden dierbaren werden herdacht."

Vrede

Dit jaar was het thema 'Vrede'. Het programma sloot hierop aan met bijpassende muziek, zang, een verhaal, gedicht en blog. Claudia van 't Hout en Hans Nieuwint verzorgden samen met het Bardo-koor prachtige muziek.

Net als voorgaande jaren sponsorde horecabedrijf De Rustende Jager uit Nieuw-Vennep de volledige catering en op- en afbouw van deze samenkomst die door zo'n negentig mensen werd bezocht.

Meer berichten