Kom een dagje hockeyen op Xenios!

Algemeen
Dagje hockeyen op Xenios
Dagje hockeyen op Xenios (Foto: Aangeleverd)

Kom een dagje hockeyen op Xenios!

Wanneer: vrijdag 31 juli, 7 en 14 augustus. Voor: Iedereen die een dagje lekker wil hockeyen of om hockey gewoon eens uit te proberen. Wat: Clinics en partijtjes, door Xenios-trainers! Hoe laat: van 10:30 tot 15:00 uur. Wat kost dat: € 5 euro pp per keer, ter plekke cash betalen (zelf eten/drinken meenemen of kopen)

Hoe doe ik mee?

Mail je naam, leeftijd en dag dat je wilt mee doen naar: xeniostoernooi@gmail.com

Hockey is een van de populairste teamsporten van Nederland. Kom bij Xenios kijken waarom dat zo is. Op deze vrijdagen kun je vrijblijvend kennismaken met de hockeysport, met oefeningen en een paar mini-wedstrijden. Wij hebben hockeysticks en scheenbeschermers te leen. Je kunt oefenen met zachte ballen en meespelen met een team van leeftijdsgenoten met een harde bal, als je een bitje meebrengt of ter plekke koopt. Wij hebben superaardige en enthousiaste trainers, de meeste van 15 – 20 jaar oud.

Dagprogramma

De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in teams van max 8 spelers (afhankelijk van leeftijd) en spelen een aantal wedstrijdjes met hun gelegenheidsteam, begeleid door Xenios-trainers. Die geven tussen de wedstrijden door ook leuke clinics. Bovendien hebben we elke vrijdag een leuke puzzel.

Inloop en warming-up: 10.30 – 11.00

Wedstrijden en clinics 11.00 – 15.00u met halverwege lunchpauze.

De dag wordt om 15.00u afgesloten met de prijsuitreiking voor de puzzel.

Hoe meer kinderen er komen, hoe leuker.

Over Xenios

Xenios is echte familie hockeyclub voor zuidwestelijk Amsterdam en Badhoevedorp met ruim 1.000 leden. Plezier in het spel staat bij ons voorop, maar onze teams scoren ook hoog in de competities. Bij Xenios krijgen kinderen training van opgeleide jeugd- en seniorleden van 15 – 25 jaar oud die zelf al jaren hockey ervaring hebben. We spelen op vijf nieuwe watervelden en we hebben geen wachtlijsten.Wij proberen hockey voor alle kinderen bereikbaar te maken. Kinderen met een stadspas kunnen dankzij bijdragen van buiten voor zeer weinig geld lid worden.