Bouwwerkzaamheden vorderen gestaag

Algemeen
Het appartementencomplex op de oude locatie van de Rabobank aan de Dennenweg krijgt vorm.
Het appartementencomplex op de oude locatie van de Rabobank aan de Dennenweg krijgt vorm. (Foto: )

ZWANENBURG - Er zijn flink wat bouwwerkzaamheden in Zwanenburg aan de gang. De bouw van het appartementencomplex op de oude locatie van de Rabobank aan de Dennenlaan in Zwanenburg verloopt gestaag. De vloeren op de begane grond zijn inmiddels gestort en de muurdelen op de begane grond zijn ook geplaatst.

De voorbereidende werkzaamheden voor de eerste etage zijn in volle gang. Er worden 25 koopappartementen gerealiseerd met balkon of tuin bestaande uit 2, 3 en 4 kamerappartementen en 3 penthouses op de bovenste verdieping.

Het gaat hard

Op de plek van de oude Olm, waar de nieuwe Lidl wordt gebouwd, gaat het hard. Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan het metselen van de buitenmuren. Aan de achterzijde worden de komende tijd de nieuwe parkeervakken gerealiseerd. De riolering vanaf de Dennenlaan tot de Iepenlaan wordt ook meteen vervangen. Na oplevering wordt de oude Lidl gesloopt en krijgt en komt er een mooi dorpsplein voor het nieuwe dorpshuis. Verwacht wordt dat de oplevering na de zomervakantie is.

Saskia Vreeswijk

De nieuwe Lidl staat nog in de steigers.