Vrolijk Besparen met Marieke Henselmans

Algemeen
Marieke’s live workshops zijn altijd leuk en levendig
Marieke’s live workshops zijn altijd leuk en levendig ((Foto: Pr))

HAARLEMMERMEER - In deze tijden van crisis en economische malaise is het belangrijker dan ooit om goed met je geld om te gaan. Marieke Henselmans laat tijdens een interactieve en praktische online workshop via Zoom zien dat dat ook kan op een leuke en vrolijke manier. De workshop is gratis en is donderdag 8 april van 20.00 tot 21.30 uur.

In deze workshop vol quizzen en praktische adviezen worden de vooroordelen onder de loep genomen. Marieke’s live workshops zijn altijd leuk en levendig, met veel interactie en gejoel. De eerste 20 deelnemers ontvangen gratis de crisis(scheur)kalender 2021 vol tips, oefeningen, weetjes, inzichten, oplossingen en wijze woorden. Ook wordt het door Marieke geschreven boek ‘Crisis. Wat te doen? Van rood naar groen’ onder de deelnemers verloot.

Geldzaken

Marieke Henselmans is een veelgevraagde gast voor het geven van workshops en lezingen over geldzaken.

Twee seizoenen presenteerde zij samen met Peter van der Vorst het veelbekeken tv-programma Geen cent te makken met gemiddeld 1,4 miljoen kijkers.

Ook er is veel aandacht voor haar boeken over de betaalbare uitvaart, waarbij de consument zoveel mogelijk zelf de regie pakt. In 2020 schreef zij een boek en kalender waarmee je financieel heelhuids door de coronacrisis kunt komen.

Aanmelden

Deelnemen aan de workshop is gratis. Aanmelden kan via: aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. besparen. Daarna word de link naar de workshop op Zoom gestuurd.

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.