Dagje kennismaken met Tennisvereniging Geuzenveld

Algemeen
Bij Tennisvereniging Geuzenveld kan het hele jaar door worden getennist.
Bij Tennisvereniging Geuzenveld kan het hele jaar door worden getennist. (Foto: Pr)

NIEUW-WEST - Bij Tennisvereniging Geuzenveld is, nu aan het begin van het tennisseizoen, nog plaats voor nieuwe leden.

De vereniging maakt gebruik van de vier verlichte all weather banen van sportpark De Eendracht aan de Tom Schreursweg 12.

Training

Deze banen zijn het het hele jaar bespeelbaar dus er is voor leden veel ruimte om te tennissen. May’s Tennis Academy (www.maystennisacademy.nl) geeft training. Er zijn ook lesmogelijkheden voor niet-leden.

Activiteiten

Nu zijn het de coronamaatregelen nog die er voor zorgen dat veel activiteiten nog niet kunnen doorgaan, maar anders is het mogelijk om in competitieverband op verschillende niveau’s te tennissen, zijn er wekelijks twee toss-ochtenden en een -avond, de kantine hanteert lage prijzen, zijn er open toernooien, zoals het TV Geuzenveld Open Veteranen en het TV Geuzenveld Open en andere gezelligheidstoernooien, een pubquiz en spelletjesavonden in de winter.

Kennismaken

Zaterdag 17 april kan er kennis worden gemaakt met TV Geuzenveld als als de coronamaatregelen het toelaten. Op de site van de vereniging staat de informatie hierover. Er kan die dag vrijblijvend een balletje worden geslagen. Rackets en ballen zijn op de club aanwezig.

De contributie bedraagt 199 euro voor een jaar. De vereniging hanteert geen inschrijfgeld. Meer informatie via: www.tvgeuzenveld.nl.