D66 wil weten wat Haarlemmermeer mist

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

HAARLEMMERMEER - D66 is bezig met de voorbereiding met het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Inwoners en organisaties van Haarlemmermeer worden gevraagd praten om mee te denken over de toekomst van Haarlemmermeer.

Op 16 maart 2022 zijn er verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad. D66 wil helder helder inzicht op wat er speelt in Haarlemmermeer. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen, hoe ziet de toekomst eruit, wat zijn de grote problemen en de kleinere ergernissen en hoe zou een oplossing eruit kunnen zien?

Daarvoor zoekt de afdeling informatie en ideeën over wat er in de gemeente leeft. Burgers, instellingen en bedrijven worden uitgenodigd in een (zoom) gesprek of email van gedachten te wisselen met de programmacommissie.

De bedoeling is een zo breed en zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat er speelt en waar de knelpunten liggen. Wat mist Haarlemmermeer? Zo ontstaat een programma dat er toe doet. De oproep beperkt zich zeker niet tot D66 leden maar richt zich tot iedereen in de gemeente. D66 wil de komende maanden samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, belangengroepen en inwoners aan de slag.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Frank Backer verkiezingsprogramma@d66haarlemmermeer.nl