Eerste editie NoWay Ride 2021 Rally voor het goede doel

Algemeen
Deze en andere bijzondere auto's staan in the picture tijdens de rally.
Deze en andere bijzondere auto's staan in the picture tijdens de rally. (Foto: Pr)

AMSTERDAM/HALFWEG - De auto’s voor de eerste editie van de NoWay Ride 2021, gaan zaterdag 26 juni om 9.30 uur van start. De rally staat in het teken van plezier, maar ook van het ophalen van zoveel mogelijk geld voor goede doelen. Na ruim een jaar van somberheid, vond de initiatiefnemer van de rally, projectgroep NoWay Ride 2021, het tijd om iets leuks te organiseren.

Aansluitend aan de rally is er een borrel, diner en een veiling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen in het werkgebied van de Rotaryclub Amsterdam-Halfweg, zoals het Stoomgemaal in Halfweg, de bouw van het nieuwe onderkomen van de scouts van de Leeghwatergroep, Lady Baden Powell en voor een mogelijk te realiseren tijdelijke ijsbaan in Badhoevedorp.

Eerste editie

De projectgroep NoWay Ride 2021, deels afkomstig van de Rotary Club Amsterdam-Halfweg organiseert zaterdag 26 juni 2021 de eerste editie van een Rally, de NoWay Ride 2021. De groep is een afgeleide van het organisatieteam van het NoWay A9 Festival dat in 2017 in Badhoevedorp werd georganiseerd ter ere van de omleiding van de oude A9 uit Badhoevedorp. Destijds was het festival op de toen nog aanwezige snelweg A9. Dit jaar zijn de start en de aankomst op dezelfde locatie, namelijk op het inmiddels afgebroken tracé, bij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp.

De rally gaat over een mooie route richting het midden van het land. Tegen 17.00 uur is iedereen weer terug . De auto’s krijgen dan allemaal een mooi plekje en dan is er tijd voor een borrel met aansluitend een driegangen diner en een veiling met spectaculaire items als bijvoorbeeld een gesigneerd Ajax-shirt, een rondvlucht boven Nederland, een privé boottocht, een professionele piloot cursus voor het bestuderen van een drone en nog heel veel meer.

Bijzondere auto

De rally is voor iedereen die in het bezit is van een bijzondere auto, een klassieker, een elektrische auto, een cabriolet of iets anders speciaals. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op: https://www.nowayride2021.nl/. De kosten bedragen 295 euro per equipe, voor twee personen, met daarbij inbegrepen: koffie, een lunch, een Goody bag, rallybenodigdheden, toegang tot een app, een driegangen diner en deelname aan de veiling.

Voor wie sowieso wil doneren kan contact opnemen via: nowayride2021@hotmail.com. Inschrijven kan via: https://www.nowayride2021.nl/.