Basketbal clinics bij Hot Pepper Heat

Algemeen
De jeugd kreeg een lesje in basketbal van professionals.
De jeugd kreeg een lesje in basketbal van professionals. (Foto: Peter Vreeswijk)

ZWANENBURG - Eredivisie basketbalspelers Leon Williams van Donar en speler van de Orange Lions, Lisanne de Jonge van Batouwe, gekozen tot MVP dit seizoen, en Keime Helfrich speler bij Heroes Den Bosch, kwamen afgelopen zaterdag naar Zwanenburg om clinics te geven. Het waren superleuke clinics die van 11.00 tot 14.00 uur plaatsvonden in de SLS-sporthal in Zwanenburg. Eerst kwamen de allerjongste spelers aan de beurt en uiteindelijk de oudere jeugd. 

Hot Pepper Heat is de nieuwe naam van de basketbal afdeling van SV Christofoor. Hoofdsponsors Koopmans-Printmedia en Hot Pepper-video productie hebben samen een nieuw tenue ontworpen, die alle onze leden gratis krijgen. Om dit te vieren werd werden de leden werd uitgedaagd om meer te leren van de professionals. De vereniging wil de clinics dan ook zeker volgend seizoen herhalen. 

De basketbalscool van Hot Pepper Heat gaat de hele zomervakantie door met trainen op woensdag binnen in de SLS-hal van 15.00-16.00 uur voor 6 tot 8 jaar en van 16.00 tot 17.00 uur voor 9 tot 11 jaar en buiten in het park Zwanenburg bij het basketbalveld op zaterdag ochtend van 10.00-11.00 uur voor 6 tot 8 jaar en van 11.00 tot 12.00 uur voor 9 tot 11 jaar.

Meer informatie over basketbal bij Hot Pepper Heat in Zwanenburg via: info@svchristofoor.nl.

Er worden voor meerdere sporten trainingen gegeven zoals aerobics, badminton, basketbal, sport-extra, judo en volleybal, ook de hele zomer door binnen en/of buiten. Voor meer informatie: www.svchristofoor.nl.