Een zomer boordevol sport en spel

Algemeen
Het sport- en spelcircus is er voor de kleinste kinderen.
Het sport- en spelcircus is er voor de kleinste kinderen. (Foto: Pr)

HAARLEMMERMEER - Team Sportservice organiseert van 11 tot en met 20 augustus activiteiten op diverse plekken in Haarlemmermeer voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. Zo is er een sport- en spelcircus voor de allerkleinsten en een spannende Nerfgun battle voor de grotere kinderen. Ook aan jongeren wordt gedacht met allerlei activiteiten in de avonden.

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert elke schoolvakantie sport- en spelactiviteiten. Het doel van het evenement is om kinderen plezier te laten beleven aan sportieve activiteiten en ze lekker in beweging te krijgen. Het is tevens een mooie manier om kinderen enthousiast te maken voor de wekelijkse activiteiten die Team Sportservice Haarlemmermeer aanbiedt. Het sport- en spelprogramma verschilt per vakantie en is altijd een groot succes.

Sport-en spelcircus

Kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool kunnen meedoen met het sport- en spelcircus. Er wordt een speciaal parcours uitgezet met onderdelen als balanceren, jongleren en mikken. Deelnemen kan door kleuters van 4 tot en met 6 jaar elke ochtend van 9.30 tot 10.15 uur.

Nerfgun battles

Voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 jaar worden er spannende Nerfgun battles georganiseerd. Dit is een speelse activiteit met speelgoedwapens met schuim. Er wordt geoefend op mikken op voorwerpen en uiteraard team tegen team gestreden. Deelnemen kan door kinderen van 6 tot en met 12 jaar elke ochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  

Urban sports

Voor jongeren zijn drie avonden vol leuke activiteiten georganiseerd. Per avond komen er een aantal Urban Sports voorbij waaronder Freerunning en Longboarden. Deelnemen kan door jongeren van 12 tot en met 18 jaar op 11, 17 en 20 augustus van 19.00 tot 20.30 uur.

Locaties en inschrijven

Het zomerprogramma vindt in Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Halfweg en Rijsenhout. Ga naar www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer voor een overzicht van alle locaties en tijden. De kosten voor de activiteiten bedragen 2,50 euro. Om de veiligheid te garanderen is inschrijven verplicht. Er is beperkt plek.