Atletiek doe je bij AV Badhoevedorp

Algemeen
Het clubhuis van AV Badhoevedorp.
Het clubhuis van AV Badhoevedorp. (Foto: Pr)

BADHOEVEDORP - Atletiekvereniging Badhoevedorp is een gezellige en laagdrempelige sportclub, geen prestatie- of wedstrijdvereniging waar alleen maar topatleten sporten. Om de jeugd kennis te laten maken met deze tak van sport zijn er dit najaar atletiektrainingen voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar gestart. 

Iedere dinsdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur  kan de jeugd kennismaken met alle onderdelen van de atletieksport, zoals sprinten, hordenlopen, kogelstoten, speerwerpen, verspringen en hoogspringen. Er is momenteel geen wachtlijst. Nieuwe jeugdleden kunnen direct instromen.

Voldoende plek

Bij AV Badhoevedorp is ook nog ruim voldoende plek voor beginnende en gevorderde hardlopers van 18 jaar en ouder. De hardloopgroepen voor volwassenen trainen, uiteraard onder deskundige begeleiding, op dinsdag en donderdag vanaf 19.30 uur en op woensdag vanaf 9.15 uur.
Iedereen, jong en oud, mag bij de atletiekclub eerst drie proeftrainingen gratis en vrijblijvend meedoen om kennis te maken en te ervaren of de atletieksport bevalt.

Sportervaring

Onder het motto ‘iedereen mag meedoen’ verwelkomt de vereniging alle belangstellenden, dus ook oudere beginners zonder sportervaring die aan de conditie willen gaan werken. De atletiekvereniging beschikt over prima faciliteiten en een mooie verlichte atletiekbaan aan het Veldpostpark.

Het atletiekcomplex is te bereiken via de nieuwe verkeersovergang over de Schipholweg nabij de Oleanderlaan. Meer informatie: www.avbadhoevedorp.nl.