Peter Gillis signeert in Badhoevedorp

Partnerbijdrage
Peter Gillis.
Peter Gillis. (Foto: Pr)

BADHOEVEDORP - Miljonair Peter Gillis, die bij een groot publiek inmiddels populair is geworden door de SBS6-realityserie ‘Familie Gillis: Massa is kassa’, komt donderdag 25 november van 17.00 tot 18.00 uur naar Boekhandel Jaspers, aan de Sloterweg, om zijn nieuwe boek te signeren. 

De succesvolle ondernemer in vakantieparken startte in 1986 zijn onderneming en inmiddels heeft zijn bedrijf Oostappen Vakantieparken een flink marktaandeel in de Benelux. Peter is recht voor zijn raap en heeft een uitgesproken mening. Hij is een harde zakenman en een echte familieman. Zijn vriendin Nicol, zijn twee zonen Ruud en Mark en zijn dochter Inge werken allemaal mee in het familiebedrijf. 

Levensmotto

Peters levensmotto is Massa is kassa. In zijn biografie ontdek je hoe hij de tegenslagen uit zijn jeugd overwon, en hoe hij de aanslagen van de fiscus overleeft? En waarom staat hij op een dodenlijst? Deze biografie is het onthullende levensverhaal van een jongetje dat thuis geen eten kreeg maar uiteindelijk steenrijk werd door zijn handelsgeest, werkdrift en kwajongensstreken, en zelfs een kasteel kocht. 

Wie het boek leest, leert hoe je van een dubbeltje een kwartje kunt maken, hoe je na 45 biertjes nog steeds rechtop kunt staan en hoe je gratis Rolls-Royce kunt rijden.