Nien Besselink zingt liedjes van Annie M.G. Schmidt

Algemeen
Sjoerd Brouwer en BNien Besselink.
Sjoerd Brouwer en BNien Besselink. (Foto: Pr)

HAARLEMMERMEER - Nien Besselink zingt zondag 5 december liedjes van Annie M.G. Schmidt, tijdens het Zondagmiddagpodium presenteert op 5 december in Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35. De liedjesvoorstelling begint om 14.00 uur.

Generaties groeiden op met de boeken en liedjes van Annie M.G. Schmidt. Ze schreef een geweldig oeuvre van kinderboeken, toneelstukken, musicals, gedichten en liedjes. Onbevangen teksten van een vrije geest. Geen wonder dat haar boeken nog steeds veel worden gelezen en haar liedjes nog altijd met plezier worden gezongen.

Rijke oeuvre

Nien Besselink en Sjoerd Brouwer stelden voor deze middag een veelkleurig programma samen uit haar rijke oeuvre. Van Stekelvarkentjes Wiegelied tot De Bij, van Ja Zuster, Nee Zuster tot de tv-serie Beppie. Veel bekende liedjes passeren de revue, maar gegarandeerd ook liedjes die het het publiek nog niet eerder heeft gehoord. Mooie, ontroerende, vrolijke en humorvolle liedjes.

Nien Besselink put uit haar jarenlange ervaring als zangeres en gebruikt haar expressiviteit om de spitsvondige teksten en de humor van Annie volledig tot hun recht te laten komen. Sjoerd componeerde nieuwe muziek, speciaal voor dit programma.

Reserveren

Een kaartje kost 5 euro, inclusief een kopje koffie/thee. Reserveren kan kaarten en vervoer met RegioRijder kan vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 569 8873 of stuur een e-mail voor vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.