De Dinnertrain raast door mooie landschappen terwijl de gasten smullen van een viergangenmenu,
De Dinnertrain raast door mooie landschappen terwijl de gasten smullen van een viergangenmenu, ((Foto: PR))

Rijdend restaurant in Hoofddorp

HOOFDDORP - Rijdend restaurant Dinner Train vertrekt dit jaar uit 37 steden door heel Nederland. Na succesvolle ritten rondom Amsterdam vorig jaar, breidt het concept van Railpromo uit naar de rest van het land. De ervaring met uitzicht op veranderend landschap, waarbij gasten van een viergangendiner genieten, is uniek. Woensdag 15 mei vertrekt Dinner Train van Station Hoofddorp.

Dinner Train vertrekt vanaf 15 mei, woensdag tot en met zondag, vanuit Hoofddorp. Na een rit door de omgeving keert de trein terug op hetzelfde station. Er is keuze uit drie viergangenmenu's; vlees, vis of vegetarisch. Mede-initiatiefnemer Tim Beltz: "Het is een uitje. De sfeer in de trein is gezellig. Ook ervaren mensen gezonde spanning, omdat het toch wel bijzonder is."

Het menu van de Dinner Train is samen met een biersommerlier samengesteld die hebben gekeken naar de beste combinaties, zodat de smaak van drank en spijs elkaar complementeren.

In mei en juni vertrekt Dinner Train uit Noord-Holland, van woensdag tot en met zondag om 17.00 uur en om 19.30 uur. Reserveren via www.dinnertrain.eu.

Meer berichten