De dames van LinkedMeer zijn klaar met de voorbereidingen voor de high tea waarvan de bewoners gaan smikkelen.
De dames van LinkedMeer zijn klaar met de voorbereidingen voor de high tea waarvan de bewoners gaan smikkelen. ((Foto: Amstelring))

Vrouwennetwerk LinkedMeer verwent bewoners Bornholm

HOOFDDORP - Zakennetwerk LinkedMeer heeft haar handen uit de mouwen gestoken voor de bewoners van Verpleeghuis Bornholm. Woensdag 8 mei hebben zij met negen vrouwen vier kozijnen geboend, geschuurd en geschilderd en tachtig bewoners van het verpleeghuis getrakteerd op een High Tea.

LinkedMeer is een zakennetwerk voor ondernemende vrouwen. Zij ontbijten vier keer per jaar en bespreken uiteenlopende onderwerpen. "Al pratende hebben wij ontdekt allen affiniteit te hebben met liefdadigheid. Zo ontstond het idee om onze club ook in te gaan zetten voor lokale goede doelen", vertelt Anna Paternotte, lid van het netwerk. Daarop heeft het netwerk zij zich aangemeld voor de 'Eerste Business en Social Impact Event en Beursvloer HLMR', een evenement waar vragen van organisaties gematcht worden aan het aanbod van bedrijven. Daar zijn zij in contact gekomen met de activiteitenbegeleiding van verpleeghuis Bornholm van Amstelring.

Dit contact mondde snel uit in een concrete afspraak om een dag aan de slag te gaan in het verpleeghuis. Naast het verwennen van de bewoners wilden ze ook iets blijvends bijdragen. Dat is gelukt met het opknappen van de activiteitenruimte. "Onze kwetsbare bewoners hebben een heerlijke middag gehad. Glunderend hebben zij genoten van alle lekkernijen en het contact met deze geweldige vrouwen", vertelt Marian Smit, activiteitenbegeleider bij Amstelring, enthousiast.

Meer berichten