Simone Koops-Ouwerkerk nieuwe directeur-bestuurder Bardo

HOOFDDORP - De Raad van Toezicht van Stichting Bardo is verheugd te kunnen mededelen dat op 1 september Simone Koops-Ouwerkerk wordt benoemd als directeur-bestuurder van Stichting Bardo. Zij volgt Marion Sonneveld op die na 7 jaar afscheid neemt.

Simone Koops is van origine jurist en is sinds 1991 werkzaam in de gezondheidszorg. Zij had diverse functies op MT- en directieniveau, met name in de ziekenhuissector. Meest recent was zij als netwerkdirecteur verantwoordelijk voor de oncologische samenwerking tussen drie ziekenhuizen in Gelderland. Zij heeft hart voor de palliatieve zorg en kent Bardo uit het verleden als bestuurder van de Stichting Vrienden van Hospice Bardo.

Haar uitgebreide ervaring in de zorgwereld komt van pas. Bovendien kan zij haar kennis en ervaring met betrekking tot vraagstukken op het gebied van positionering, samenwerking en organisatie-ontwikkeling inzetten voor de verdere invulling van de ambitie van Bardo.

Bardo

Bardo biedt zorg en ondersteuning in de laatste fase van het leven. In het hospice en thuis. Daarnaast ontwikkelt en deelt Bardo actief haar kennis en kunde over palliatieve zorg. In het hospice in het centrum van Hoofddorp bevinden zich tien ruime patiëntenkamers die elk voorzien zijn van een eigen keukentje, badkamer en buiten. Ook heeft het hospice een stilteruimte en een gezamenlijke woonkamer met een uitgestrekt uitzicht op de Geniedijk.

Meer berichten