Kampeerders mogen met één groot kampeermiddel of twee kleine tentjes een kampeerplek vullen.
Kampeerders mogen met één groot kampeermiddel of twee kleine tentjes een kampeerplek vullen. ((Foto: Pixabay | Theo Rivierenlaan))

Pop-up camping op PARK21

NIEUW-VENNEP - Op Landgoed Kleine Vennep wordt een echte boeren 'pop-up camping' aangelegd. Op deze kleine camping zijn dertig kampeerplekken. Een perfecte uitvalbasis voor de PARK21 Zomerweken.

Het wordt van vrijdag 5 tot en met maandag 8 juli genieten van kamperen op een unieke locatie. Ook kunnen de campinggasten meegenieten van de openluchtbioscoop en het Hoppig bierfestival, die letterlijk naast het kampeerterrein plaatsvindt. De camping opent haar deuren op vrijdag om 12.00 uur en sluit deze weer maandag om 11.00 uur. Een plek op de PARK21 camping kost 40 euro. Een plek is voor maximaal zes personen met één groot kampeermiddel of twee kleine tentjes en een auto. Op de plekken is 6A stroom aanwezig. De kosten hiervoor zijn 5 euro per plek.

Landgoed Kleine Vennep is te vinden aan de Hoofdweg 1041. Een plek reserveren: https://www.facebook.com/PARK21haarlemmermeer of www.eventbrite.nl.

Meer berichten