Gemeentelijke erespelden voor Bert den Elzen en Willy Landzaat

HOOFDDORP / NIEUW-VENNEP / SPAARNDAM - Willy Landzaat-Kingma en Bert den Elzen ontvingen vrijdag 5 juli beiden een gemeentelijke erespeld. Wethouder Mariëtte Sedee reikte de erespelden uit.

Willy Landzaat is sinds de jaren '80, toen zij in Hoofddorp kwam wonen, actief als vrijwilliger in haar woonplaats. Haar hart ligt zowel bij het onderwijs, als bij emancipatie. Zij heeft zich daarom als vrijwilliger ingezet op de school van haar kinderen en daarnaast in verschillende vrouwennetwerken in Hoofddorp. Verder was Landzaat intensief betrokken bij de oprichting van senioren-bijeenkomsten en is zij sinds 1985 actief voor PvdA Haarlemmermeer.

Bert den Elzen is de laatste 25 jaar op vele fronten actief als vrijwilliger. De basis hiervoor ligt in zijn woonplaats Nieuw-Vennep. Ondermeer Protestant Christelijke basisschool De Polderrakkers, hobbyclub Linquenda, vakbond Abvakabo, wijkraad Linquenda, de Oranje Avondvierdaagse, het Oud en Nieuw feest in Nieuw-Vennep en de PvdA Haarlemmermeer, hebben jarenlang op de betrokkenheid en inzet van Den Elzen kunnen rekenen.

De erespelden zijn uitgereikt tijdens de Zomerborrel van de PvdA in Rijnlandshuis Spaarndam.

Meer berichten