De 'Musical 2.0 Topklas'-cast van 'High School Musical'.
De 'Musical 2.0 Topklas'-cast van 'High School Musical'. ((Foto: JGP ))

Repetities Disney's High School Musical van start

HOOFDDORP - De repetities voor 'Disney's High School Musical' zijn begonnen. Zondag 1 september werd de repetitieperiode feestelijk afgetrapt. De cast, bestaande uit 36 toptalenten uit het hele land, werkt de komende zeven maanden toe naar de première op 21 maart in De Meerse. Niemand minder dan Ferron de Wit vertolkt de hoofdrol van Troy Bolton.

Voorafgaand aan de kick-off werd bekendgemaakt dat Musical 2.0 voor de vorige voorstelling 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' twee keer genomineerd is voor een Amateur Musical Award in de categorieën 'Beste mannelijke hoofdrol' voor Wijnand Gomes en 'Beste vrouwelijke bijrol' voor Floortje van den Akker. Zij treden tijdens de uitreiking op 18 november in het Nieuwe Luxor Rotterdam nog eenmalig op als Joseph en Vertelster. Eerder werd bekend dat de voorstelling zeven keer op de longlist stond voor de prestigieuze awards.

Première

Disney's High School Musical, naar de bekende Disneyfilm, gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De definitieve rolverdeling wordt dit najaar bekendgemaakt. Zaterdag 21 maart 2020 gaat Disney's High School Musical in première in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. De Musical 2.0 Topklas staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie).

Kaarten voor de voorstellingen:

www.demeerse.nl

Meer berichten