Sfeervol genieten kan sinds kort bij Deliasias.
Sfeervol genieten kan sinds kort bij Deliasias. ((Foto: Shirley Hill))
Bedrijf in Beeld

Samen genieten van grote verscheidenheid aan gerechten bij Deliasias

  Bedrijf in Beeld

HOOFDDORP - Delicious Asian, afgekort Deliasias, is een Aziatisch restaurant met authentieke gerechten uit heel Azië. Een concept waarbij tafelgenoten – vrienden of familie - gezellig samen eten van kleine gerechten die zij ook kunnen delen.

Unlimited Shared Dining

Deliasias heette voorheen Hollywok, dat een wokbuffet-formule hanteerde. Maar het restaurant in het Arnolduspark is volledig verbouwd. Eigenaar meneer Chen: "We zijn echt totaal veranderd. Van inrichting, van concept en we hebben een nieuwe naam. Wij serveren de gasten nu aan tafel. Ze krijgen hiervoor een tablet waarop zij alles kunnen bestellen. Van tevoren maken de gasten een keuze. Zij kunnen ervoor kiezen om à la carte te eten of zij kiezen voor onbeperkt bestellen van de kaart voor een vaste prijs per persoon. Dit is exclusief drankjes, maar er is geen tijdslimiet en geen maximale ronde."

Het eten dat geserveerd wordt, is te vergelijken met wat de gasten gewend zijn van Hollywok. "Met heel veel gerechten uit de Aziatische keuken. Streetfood, Chinees, Japans, Indonesisch. Maar dan kleinere porties, waardoor de gasten heel veel verschillende gerechten kunnen proeven en eten. Dit gedeelde eten noemen wij 'Unlimited Shared Dining'. Hiermee willen wij onze gasten een huiselijk gevoel geven. Een tafel vol mooie gerechten en er dan samen, en in alle rust, van genieten."

Deliasias
Arnolduspark 10-A
2132 CR Hoofddorp
023-5651188
info@deliasias.nl
www.deliasias.nl

Meer berichten