Peter's Puur is bewezen gezond en bewust.
Peter's Puur is bewezen gezond en bewust. ((Foto: Nicolette Zandee-Verbeek))
Bedrijf in Beeld

Het verhaal achter Peter's Puur

  Bedrijf in Beeld

HOOFDDORP - Peter's Puur is bedacht en ontwikkeld door Peter en Aria Gorthuis van bakkerij Gorthuis in Hoofddorp. "We merkten dat steeds meer klanten bezig zijn met een gezonde leefstijl; als ambachtelijke bakker vonden wij dat wij daar meer op konden inspelen dan alleen met ons volkorenbrood. Wij wilden een brood maken dat bijdraagt aan meerdere gezondheidsaspecten. Dat werd Peter's Puur."

Het echtpaar ging niet over één nacht ijs. "Peter is maanden bezig geweest met het mixen van ingrediënten om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Vervolgens hebben we het naar een geaccrediteerd laboratorium gestuurd. Daar zijn samenstelling en voedingsstoffen getest en kwam de uitslag dat Peter's Puur inderdaad het brood is geworden dat wij wilden. Hierna is samen met de keuringsraad gekeken welke gezondheidsaspecten het brood mag dragen, dit zijn er tien geworden. Daar zijn wij beretrots op!"

Peter en Aria hopen dat zij klanten met het heerlijke brood ondersteunen bij hun gezonde leefpatroon. "En anderen aanzetten ermee te beginnen."

Voordelen Peter's Puur

Peter's Puur draagt bij aan:

- normale suikerstofwisseling
- behouden va normaal cholesterolgehalte
- instandhouding van normale hersenfunctie
- normale werking van immuunsysteem
- vermindering van vermoeidheid en moeheid
- in standhouden van sterke botten en gebit
- normale groei en ontwikkeling van botten van kinderen

En ondersteunt:

- normale werking van zenuwstelsel
- in standhouden van sterke vaten
- aanmaak rode bloedlichaampjes

Meer berichten