De hardloopschoenen mogen aan voor de Crossrun langs de A9.
De hardloopschoenen mogen aan voor de Crossrun langs de A9. ((Foto: Pixabay | HeungSoon))

Grond oude A9 weer van Badhoevedorp

  Nieuws

BADHOEVEDORP - De hekken rondom de oude A9 bij Badhoevedorp gaan dinsdag 16 juli weg. Diezelfde dag krijgt Haarlemmermeer de grond van het oude tracé van de A9 overgedragen van Rijkswaterstaat. Om de overdracht te vieren, kan iedereen in Badhoevedorp, van jong tot oud, 's avonds meedoen aan de 'Door het Lint Crossrun 2019'.

Crossrun voor BadhoevedorpersDe sloop heeft even geduurd, maar inmiddels groeit het gras en is de overlast alweer bijna vergeten. Nu is het tijd om de twee delen van Badhoevedorp weer met elkaar te verbinden. Na de overdracht van het oude tracé van de A9 door directeur Netwerkmanagement, Nienke Baghus, van Rijkswaterstaat aan wethouder Mariëtte Sedee van Haarlemmermeer, is de grond beschikbaar voor Badhoevedorp en gaat de Crossrun van start.

Om 18.45 uur worden alle deelnemers, supporters en genodigden ontvangen. Om 19.00 uur worden zij welkom geheten, waarna om 19.02 uur Nienke Baghus de overdracht van de grond verricht. Wethouder Mariette Sedee zal haar bedanken middels haar speech. Daarna gaat de Crossrun van start die in twee delen wordt georganiseerd:

Deel 1

19.15 uur Start kidsrun 12 jaar tot Sloterweg circa 1 kilometer (en terug)
19.30 uur Finish, prijzen (drie bekers) en medailles

Deel 2

19.45 / 20.00 uur Start Door het Lint Crossrun
20.15 / 20.30 uur Finish, prijzen (drie bekers) en medailles

Locatie

Kamerlingh Onneslaan, thv Zeemanlaan 50
Tegenover de Brandweer
op de oude A9
1171 AL Badhoevedorp

Aanmelden voor de Crossrun kan hier.

Meer berichten