Springtime, een acrobatisch spel met Jos van Wees en Merel Kamp.
Springtime, een acrobatisch spel met Jos van Wees en Merel Kamp. ((Foto: Kees van der Veer Hoofddorp))
FOTO'S

Avontuurlijk theaterfestival Grazende Zwaan

  Nieuws

NIEUW-VENNEP - Het was genieten afgelopen weekend tijdens het avontuurlijke theaterfestival Grazende Zwaan op landgoed Kleine Vennep.

Mensen zagen van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september allerlei (familie)voorstellingen, die gingen van dans en muziek naar (locatie)theater, zang en beeldende kunst. Hieronder waren ook enkele exclusieve voorstellingen, zoals de Oerol-hit 'Shake Shake Shake', een energiek dansconcert; de populaire 'De Gruffalo', naar het populaire kinderboek; de grootse voorstelling 'Bach & Bleekwater', een avontuurlijke ontmoeting tussen een schoonmaakster en een violiste, en het bejubelde muziektheater 'Vive Piaf!' over de straatmus die uitgroeide tot grande dame van het Franse Chanson.

Festivalmaaltijden

Aan de inwendige mens was gedacht met een Pop-up restaurant op boerderij Kleine Vennep dat een uitgebreide festivalmaaltijd serveerde en op zondag een speciale festivallunch aanbood. Ook stond de Bio Express Foodtruck op het terrein met hapjes.

De foto-expositie 'Zonen van het Maailand' toonde foto's van boerenbedrijven in Noord-Holland en van de mensen die er werken. En speciaal voor Grazende Zwaan selecteerde Kunstfort Vijfhuizen een passend buiten-kunstwerk; 'I'm good I,m gone', een kleurrijk landmark, gemaakt door kunstenaar Lieve Rutte.

Uitleven

Verder konden kinderen zich uitleven in een moesspeeltuin, er was een workshop 'Bouw een landschap van groenten' en nog veel meer. Jong en oud vermaakte zich met een portie ongeremde fantasie.

Bekijk hieronder een kleine fotoreportage die Kees van der Veer uit Hoofddorp maakte van het feestelijke weekend

Meer berichten