Weekmarkt Hoofddorp Centrum open - Tijdens Black Friday Shopping Night

  Nieuws

HOOFDDORP - Na het grote succes van Black Friday Shopping Night 2017 in Hoofddorp Winkelstad haakt dit jaar ook de Weekmarkt Hoofddorp Centrum in op dit fenomeen met extra lange openingstijden en aantrekkelijke acties.
Vrijdag 23 november is de Hoofddorpse Weekmarkt extra lang open tot 20.00 uur. Er zijn vele ondernemers op het Burgemeester van Stamplein aanwezig en zij trakteren het publiek op mooie aanbiedingen en gezellig entertainment. Black Friday Shopping Night is uiteraard niet compleet zonder leuke acties. Ook op de markt kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen. Een mooie gelegenheid om alvast de Sint- en Kerstaankopen te doen dus. Op de Facebookpagina van Weekmarkt Hoofddorp Centrum worden dagelijks nieuwe acties bekend gemaakt.
De extra lange openstelling biedt tevens mensen die normaal gesproken niet in de gelegenheid zijn om naar deze vrijdagse weekmarkt te komen, de mogelijkheid om de unieke sfeer van de grootste en gezelligste weekmarkt van Haarlemmermeer te proeven.
Wie de laatste info over de Weekmarkt Hoofddorp Centrum in de gaten wil houden kijkt op www.weekmarkthoofddorp.nl of Facebook.

Meer berichten