Dorpshuizen helpen Lions Club - Ondersteunen bij DE puntenactie

  Nieuws
De DE verzameldozen. (foto aangeleverd)
De DE verzameldozen. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HAARLEMMERMEER - Lions Club Haarlemmermeer-Host krijgt weer hulp bij de inzamelingsactie van Douwe Egberts punten en Oud en vreemd Geld. De 26 Dorpshuizen zetten hun deuren weer open voor inzamelen van Douwe Egberts punten en oude munten en vreemd geld.
Deze inzameling in combinatie met de DE punten is dit jaar nieuw. Al het verborgen vreemd en oud geld kan in dezelfde dozen worden gedeponeerd. De opbrengst zal door 'de Wilde Ganzen' met 50% worden verhoogd. Doel is zoveel mogelijk blinde mensen in de derdewereldlanden weer hun zicht terug te geven. Oogartsen gaan op vrijwillige basis daar oogoperaties uitvoeren. Voor slechts 15 euro kan een blinde weer zien.
De DE puntenactie loopt nu voor het zevende jaar en het aantal ingeleverde punten is ieder jaar nog meer. Prachtig voor het goede doel. De opgehaalde punten worden door Douwe Egberts nog met 15% verhoogd. Voor ieder 600 punten een pak koffie. Dit totaal wordt omgezet in pakken koffie met de mooie bestemming n.l. de Voedselbank Haarlemmermeer.
Veel mensen hebben nog verborgen trommeltjes en enveloppen met DE punten en munten. Geef ze vrijmoedig aan de Lionsclub. Zij zorgen dan voor de rest. Vorig jaar werden 2712 pakken koffie gegeven aan de Voedselbank door een record aantal van ruim 1.3 miljoen punten.
De actie loopt tot 12 januari. Inleveren kan bij alle Dorpshuizen van “Maatvast”. Er staan ook dozen in Zwaanshoek in de “Oase”, Dorpshuis de “Olm” in Zwanenburg, Abbenes “Praathuis, Rijsenhout “de Reede”, Weteringbrug ”De Kern” en dorpshuis in Buitenkaag. Voor Nieuw-Vennep bij de Bruna in de Symfonie, in Hoofddorp bij de Voedselbank zelf Debbemeerstaat 29. In Badhoevedorp bij de Vomar en in verschillende kerken. De Lions willen ze ook ophalen na een telefoontje met J.M. de Jong Egholm 37, 2132 BB Hoofddorp 023-5613330. De Lions rekenen weer op veel tel- en knipwerk van de punten. Doe mee om de laatste punten en munten in te leveren.

Meer berichten