Het eerste damesteam van De Kikkers wint terecht van nummer laatst, de Zandvoortsche Hockeyclub.
Het eerste damesteam van De Kikkers wint terecht van nummer laatst, de Zandvoortsche Hockeyclub. ((Foto: Rowin van Diest))

Belangrijke winst en verdiend verlies voor Kikkers

  Sport

NIEUW-VENNEP - Zowel de mannen als de vrouwen van Mixed Hockey Club De Kikkers kwamen zondag 12 mei in actie. De vrouwen pakten een belangrijke winst, de heren verloren van een beter spelende tegenstander.

De vrouwen van De Kikkers versloegen in de vierde klasse de Zandvoortsche Hockeyclub met 1-0. Een belangrijke winst, want het verschil met deze concurrent, die laatste staat, is hierdoor 4 punten. De overwinning was terecht. Volgende week speelt het team van coach Peter Paul van Muijden tegen THOR.

De mannen van De Kikkers moesten het in de hoofdstad opnemen tegen Westerpark. En dat was een tegenstander die beter met de kansen omging en daarom ook met 3-1 won. De Kikkers staat nu op de achtste plek in de vierde klasse.

Lustrumfeest

Zondag 2 juni is de laatste competitiedag voor alle teams. En ook op die dag breekt een groot feest los, omdat De Kikkers 45 jaar bestaat. Een vrijwilliger van de club vertelt over het feest: "We maken de laatste competitiedag voor senioren extra feestelijk met muzikale ondersteuning van een deejay met saxofonist én, eindelijk, de terugkeer van de Kikkergrill. Trimmers zijn van harte welkom om te komen kijken, te dansen en te barbecueën. Kaarten voor kinderen kosten 7,50 euro, volwassenen betalen 12,50 euro. Kaarten zijn te koop achter de bar bij het clubhuis."

Meer berichten