Veel nieuwe spelers voor SV Hoofddorp

  Sport

HOOFDDORP - Het zondagteam van SV Hoofddorp heeft zich behoorlijk versterkt voor het nieuwe seizoen. Een lange lijst van sterke spelers heeft besloten naar de eersteklasser te komen.

Martijn Tjon -A- Njoek komt over van Legmeervogels. Gairvyno Zeefuik en Soeremly te Vrede komen van respectievelijk Jos / Watergraafsmeer en DSOV. Doelman Guus Zuidema was jarenlang actief bij IVV uit Landsmeer, maar maakt nu de overstap naar Hoofddorp. Trainer Jethro Abram is ook blij met de komst van Erwin Smajic van Blauw Wit / Beursbengels en Bas Middelkop van AFC. Zakaria Bakrine had een sterk seizoen bij Olympia Haarlem en komt nu ook naar de eersteklasser.

Eerder is al bekend gemaakt dat Browel Some van ASV Arsenal en Bilal el Yakoubi van ZSGO / WMS naar de Hoofddorpse club komen. Veel wordt ook verwacht van Elroy Knol die van FC VVC komt. Van Overbos stapt Emir Sinanovic over.

Doelman Jan Ziere nam afscheid bij Hoofddorp na een lang en succesvol dienstverband. Boi Postma is ook gestopt met voetbal op hoog niveau.

Meer berichten