De vrouwen van De Reigers moet haar vorm nog een beetje vinden.
De vrouwen van De Reigers moet haar vorm nog een beetje vinden. ((Foto: Rowin van Diest))

Tweede nederlaag hockeyvrouwen Reigers, mannen winnen wel

  Sport

HOOFDDORP - De vrouwen van mixed hockeyclub De Reigers moesten zondag 15 september hun tweede nederlaag incasseren. De mannen pakten in een zware uitwedstrijd tegen Hilversum de volle winst.

Bij de vrouwen van De Reigers gaat het momenteel even wat minder. Ook de tweede competitiewedstrijd ging verloren. HC Soest versloeg de dames in het eigen Hoofddorpse huis met 1-6. Het team van coach Jarrit Hueting heeft vooral achterin problemen. Zondag 22 september spelen de dames tegen Castricum. Een tegenstander die juist wel een goede start had en twee keer won.

In de eerste helft waren de herenteams van De Reigers en Hilversum aan elkaar gewaagd. Er waren over en weer weinig echt grote kansen. In het tweede bedrijf bleef dat zo, al was het team van trainer/coach Wiegert de Regt net iets beter. Tim Melief tekende voor de 0-1. Die kleine voorsprong hielden de Hoofddorpers door professioneel te spelen, goed vast. Het moet voor De Reigers mogelijk zijn om met deze sterke selectie een goed jaar te gaan draaien. Zondag de 22ste spelen de mannen thuis tegen L.S.C. Alecto, de wedstrijd start 14.45 uur.

Kledingactie

De Reigers houdt momenteel een actie om gedragen sportkleding een tweede leven te geven. Hockey Dreams Foundation streeft naar een betere toekomst door hockey. Het fonds doet dit door duurzame hockeygemeenschappen te ontwikkelen in tien ontwikkelingslanden. Hockey Dreams Foundation is er om jongeren te helpen bij het realiseren van hun ambities voor een betere toekomst. Coaches en kinderen uit gemeenschappen met uitdagende omstandigheden komen samen door hun gedeelde passie voor de hockeysport. Door samen te spelen, te delen en te leren, groeien ze. (www.hockeydreams.nl)

Wie oude shirts, rokjes of shorts van De Reigers heeft en een bijdrage wil leveren aan dit goede doel, kan de Reiger-kleding inleveren. Hiervoor staat komende week een krat in het clubhuis.

Meer berichten