Meersquash maakt slechte start

  Sport

HOOFDDORP – De mannen van Meersquash zijn het seizoen slecht begonnen. De thuiswedstrijd woensdag 2 oktober tegen Coulisse Twente ging met 1-12 verloren. Veel fans begrepen de nederlaag wel, want deze tegenstander is sterk en was de afgelopen twee seizoenen landskampioen.

Paul Coll ontbrak bij Meersquash en dat was een aderlating. Coll is momenteel bij de US Open, omdat hij bij de beste zes van de wereld hoort. Bij de tegenstander ontbraken, vanwege dit internationale toernooi, ook enkele vaste krachten. De landskampioen had echter betere vervangers.

Aanwinst

De eerste partij van de wedstrijd werd al door de thuisploeg verloren. Daarna gingen ook de andere spelers van Meersquash onderuit, en dat moet pijn hebben gedaan. Ook debutant Joe Lee kwam niet tot winst, wel liet hij zien een aanwinst voor het team te zijn. Alleen Juan Camilo Vargas wist in zijn partij een game te winnen en zo 1 punt voor Meersquash te halen.

Moeilijk

Meersquash was na afloop teleurgesteld over het grote verlies. Het lijkt er op dat het dit seizoen heel moeilijk zal worden om deze tegenstander te verslaan. Over twee weken staat de volgende wedstrijd op het programma, dan wordt tegen Squashcity gespeeld, die het eerste competitieduel ook met 12-1 won.

Meer berichten